Vargáné Hegedűs Edit csalási ügye

Nem létező, leukémiás gyermekére hivatkozva csalt ki pénzt egy autóstól a jelenleg ismeretlen helyen lévő Vargáné Hegedűs Edit.

Az Érdi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a 48 éves budakeszi asszony 2023. április 19-én délután az 1-es főúton stoppolt, ahol egy járművezető felvette. Beszélgetésük során Vargáné elmondta, hogy leukémiás gyermekéhez siet Győrbe. Az autós megesett rajta, így MÁV bérletet, élelmiszereket vásárolt neki, és 10 ezer forinttal is támogatta, mielőtt Budapesten letegye.

Később azonban kiderült, hogy a nő által elmondottak nem felelnek meg a valóságnak. Az érdi nyomozók úgy vélik, hogy Vargáné valószínűleg másokat is hasonló módon károsított meg.

Az Érdi Rendőrkapitányság a 13110/820/2024. bűnügyi számon csalás vétségének gyanúja miatt folytat eljárást Vargáné Hegedűs Edit ellen. A rendőrség jelenleg az asszony felkutatására és elfogására törekszik. Arra kérik azokat, akik hasonló módon lettek áldozatává a képen látható nőnek, hogy jelentkezzenek a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál a 061236-2883-as telefonszámon, hívják a 112-es központi segélyhívót, vagy írjanak az erdrk@pest.police.hu email címre.