Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolatának megújulása

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága jelentős változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. A válás bejelentése után sikerült újra megtalálniuk a közös hangot, és a gyermekpszichológus segítségével a családi harmónia is helyreállt.

A kajakozó, Kucsera Gábor a Terefere B. Király Györgyivel című műsorban osztotta meg a magánéletével kapcsolatos tapasztalatait. Beszámolt arról, hogy a kapcsolata fiával, Bencével mély és érzelmekben gazdag. Bence érzékenyen reagál az édesapja állapotára, és érzékeli, ha Gábor nem érzi jól magát. A sportoló elárulta, hogy a válásuk idején a gyermekpszichológus segítségét kérték, mivel a családi feszültségek leginkább a legidősebb fiúkat, Bencét érintették meg.

Kucsera Gábor a műsorban azt is elmondta, hogy lányuk, Milla, nehéz időszakon ment keresztül, amikor este sírt az apja hiányában. Fontosnak tartotta, hogy a gyerekek megértsék: ők nem tehetnek a történtekről.

A kajakozó hangsúlyozta, hogy Bence gyakran az ő oldalára állt, de ő mindig igyekezett elmagyarázni a fiúnak, hogy szeresse mindkét szülőjét, és nem kell közöttük választania. Kucsera Gábor szerint a feleségével való kapcsolatának javulása óta a gyerekek is másképp viszonyulnak az anyjukhoz, különösen Bence kapcsolata változott meg Szabinával.

A családi élet pozitív fordulatát Kucsera Gábor a következőképpen írta le: a gyermeki nevetés és jókedv visszatért otthonukba, a ház már nem a veszekedések és sírás hangjaitól, hanem a boldogságtól és kacagtól hangos.