Inti harmadszor is szívműtéten

Zuber Krisztián, a TNT együttes Intije harmadik szívműtétjén esett át az elmúlt közel két év során. 2022 szeptemberében került kórházba gyerekkori szívbetegségének kiújulása miatt, ahol szívkatéterezést és sokkolást is alkalmaztak a gyógyulása érdekében.

A zenész a Fókusz stábjának elmondta, hogy egy újabb beavatkozásra, katéteres ablációra került sor, amely során elektródakatétereket vezettek fel a combvénán keresztül a szívbe, hogy ott kiégethessék a szívritmuszavart okozó izmokat.

Bemegyek reggel, megműtenek délelőtt, és másnap haza is jöhetek – osztotta meg Inti a műsorban, hozzátéve, hogy a koronavírus hatására vált komolyabbá a szívproblémája.

A korábbi 20 százalékos szívkapacitás mára 50 százalékra emelkedett a gyógyszerek és az életmódváltás köszönhetően. Inti szerint az orvosa szerint már örülhetnek ennek az eredménynek.

Azt mondta a doktornő, hogyha az 50 százalékot elérjük, akkor már örülünk. Úgyhogy most örülünk! – mondta a zenész, aki további genetikai vizsgálatokat is tervez, hogy kiderüljön, örökletes-e a betegsége.