Totálkáros lett a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristájának autója

Elaludt a volán mögött egy idős nő, és ennek következtében totálkárosra törte a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristájának, Bálint Ferencnek az autóját.

Az eset során a hölgy három parkoló autónak ütközött, miután elaludt vezetés közben. Bálint Ferenc egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a történteket, ahol elmondta, hogy az autója teljesen tönkrement. "4 éve ezzel járok fellépni, és eddig soha nem hagyott cserben. Azért vettem, hogy ezen tanuljak meg vezetni, és összességében ez sikerült is" – írta a humorista. Hozzátette, hogy a helyszínre érkező tűzoltók és rendőrök kedvesek voltak vele, és ők kérték elnézést a kellemetlenségért, azonban a sofőr nem kért bocsánatot tőle.

A humortársulat tagja a bejegyzés végén arra kérte követőit, hogy segítsenek neki abban, mi a teendő ilyen helyzetben. A kommentelők számos jó tanáccsal látták el. Bálint később egy hozzászólásban jelezte, hogy egyelőre Budapest-bérlettel oldja meg a közlekedést. "Köszönöm mindenkinek az együttérzést. Vettem 8950 forintért egy Budapest-bérletet, ezzel most elvagyok egy darabig" – tette hozzá a humorista a kommentek között.

Egy hasonló, bár súlyosabb eset történt nemrég Kaposváron, ahol egy kábítószer hatása alatt lévő férfi összetört öt autót, köztük a sajátját is. A 45 éves dombóvári lakos személyi sérülést is okozó balesetet követően továbbhajtott, a rendőrök pedig több büntető- és szabálysértési eljárást is indítottak ellene.