Patai Anna a szülésig szeretne koncertezni

Patai Anna, a Megasztár egykori felfedezettje, aki hamarosan anya lesz, elárulta, hogy a terhessége alatt szeretne az utolsó pillanatig koncertezni, amíg az orvosa ezt megengedi.

Az énekesnő és gyerekkori szerelme, Bence, aki a férje is egyben, már minden előkészületet megtettek a babavárásra. Patai Anna a Blikknek mesélt arról, hogy már a babaruhákat is kivasalta és elpakolta, bár ezt még ő is korainak érezte. Az énekesnő szerint a babaholmik annyira aranyosak, hogy öröm volt rendezgetni őket.

Patai Anna szerencsésnek érzi magát, mivel várandóssága alatt nem tapasztal rosszulléteket, és közérzete is kiváló. Ezért határozottan állítja, hogy amíg az orvosa nem javasolja, addig szeretne koncertezni. A fellépéseken a férje is elkíséri, hogy vigyázzon rá és a kisbabára.

A családja is nagy segítséget nyújt az énekesnőnek, amit nagyon örömmel fogad. Patai a szüléssel kapcsolatos gondolatairól is beszélt, hangsúlyozva, hogy bár a szülést komolyan kell venni, bízik benne, hogy minden rendben lesz, hiszen a férje is ott lesz vele a szülőszobában, ami erőt ad neki.