Nicola Coughlan, a Bridgerton sztárja, zseniálisan vágott vissza egy újságírónak

A Bridgerton család című sorozat harmadik évadának második felének megjelenése kapcsán Dublinban tartott vetítésen Nicola Coughlan, a sorozat egyik főszereplője, éles eszű válasszal reagált egy újságíró testsúlyával kapcsolatos megjegyzésére.

A Netflix népszerű sorozatának, A Bridgerton család-nak a rajongói ma láthatják a harmadik évad második felét, melyben Penelope Featherington karakterét Nicola Coughlan, a 37 éves ír színésznő formálja meg. Coughlan, a sorozat népszerűsítése érdekében, részt vett egy dublini vetítésen, ahol a közönség kérdéseket is tehetett fel neki. Az eseményen egy újságíró burkoltan kritizálta a színésznőt a testsúlyával kapcsolatban, ami nem volt számára újdonság, hiszen korábban is előfordult már, hogy nyilvánosan szóba került a testalkata.

Coughlan azonban ügyesen kezelte a helyzetet, amikor az újságírónő "bátor dolognak" nevezte, hogy a színésznő megmutatta a testét a kamerák előtt. A színésznő válaszában humorral és öniróniával reagált:

"Tudod, szerintem nehéz ez a helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – vagyis a tökéletes mellekkel megáldott nők –, nem látják viszont magukat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének. Remélem, örültök a látványnak!"

E szavak hallatán a rajongók nevetésben és tapsban törtek ki, ami jól mutatja, hogy Coughlan válasza pozitív fogadtatásra talált. A színésznő válaszát egy Twitter felhasználó is megosztotta, amelyen Coughlan pózolását láthatjuk a vetítésen.

: (Via The News)