Molnár Gusztáv életmódváltáson esett át és összeköltözött párjával

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sorozat színésze, aki korábban alkoholproblémákkal küzdött, jelentős változásokon ment keresztül az életében. Összeköltözött szerelmével, Dorinával, és újraépíti kapcsolatait, miközben saját előadásait is szervezi.

Molnár Gusztáv a nehézségek után úgy döntött, hogy életmódváltáson esik át, beiktatva a sportot a mindennapjaiba és saját előadások szervezésébe kezdett. Következő fellépése Szlovákiában lesz, és a közelmúltban költözött össze a párjával, ami mindkettejük számára fontos lépés volt. A színész szerint az elmúlt három év pokoli volt számára, és most egy nyugodt, hétköznapi életre vágyik, amelyben olyan egyszerű örömöket élvezhet, mint a főzés a kedvesének vagy a közös társasozás. Célul tűzte ki, hogy egy nagyobb lakásba költözzenek, és az ünnepeket már ott töltsék.

Molnár elmondása szerint életközépi válságban van, ami nem a függőségéhez kapcsolódik, hanem ahhoz, hogy érzi, elég stabil ahhoz, hogy változtasson az életén, de még nem tudja, hogy pontosan mit tegyen. A tévécsatornák még várakoznak vele kapcsolatban, bizonyosak akarnak lenni abban, hogy rendben van, mielőtt újra munkát adnának neki. Ezért különböző civil munkákat is kipróbált, költöztetőként, kertrendezőként és hamburgersütőként is dolgozott, de gyakran elutasították, amikor a munkaadók rájöttek, hogy ő az a Molnár Gusztáv, aki a lapokban szerepel, mivel nem kívántak médiafelhajtást.

A színész most a művészetére és a szociális kapcsolatainak újraépítésére koncentrál. Tervezi, hogy kulturális rendezvényt szervez, és saját előadásaira fókuszál. Kapcsolatot létesített régi barátaival és új emberekkel is barátkozik, mintha az elmúlt három év nem is történt volna meg. Molnár Gusztáv jól érzi magát, reményteljesnek látja a jövőt, és úgy érzi, megérdemli a boldogságot.