Mészáros Árpád Zsolt: "Az összes exem jóban van egymással, szervezik az életemet"

Sokan hálát adnak azért, hogy Mészáros Árpád Zsolt a színpadon találta meg a helyét, hiszen ő volt Benvolio, Mozart és Rudolf megannyi musical szerep mellett. A hot! magazinnak adott interjúban nyíltan beszélt magánéletéről és arról, hogyan képes egy ötgyermekes édesapa összeszervezni rohanós mindennapjait.

Mészáros Árpád Zsolt elárulta, hogy azóta, hogy Krisztával egymásba szerettek, az összes exem jóban van egymással és szervezik az életét. A színész négy kapcsolatából öt gyermek született, és mindegyik asszonyával komoly kapcsolata volt. Az elválások mindig egyértelműek voltak, senki sem hibázott, egyszerűen csak tudomásul vették a helyzetet. Mészáros Árpád Zsolt jelenlegi felesége, Kriszta mellett találta meg a nyugalmat és már nem fél megélni az öregedés pillanatait.

A színész 23 év után távozott a Budapesti Operettszínházból, ami mindenkit meglepett. Két évig gondolkodott a döntésen, de úgy érezte, hogy ha már nem érzi fontosnak magát, ha nem szeretik, nem ölelik meg, nem kap szerepeket és elismerést, akkor döntenie kell. Mészáros Árpád Zsolt nosztalgikusan emlékszik vissza az Operettben töltött évekre, de a mámoros pillanatok keserédes emlékké torzultak benne, amikor a rajongók százával várták az előadások után. Az elhagyott színházat úgy éli meg, mint egy gyermek, akitől elvették a kedvenc játékát.