"Még sose vállaltam tévés dolgokat, de..." – Marsalkó Dávid megszólalt a Megasztár 7-ről

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere, aki eddig távol tartotta magát a televíziós műsoroktól, most izgatottan várja, hogy zsűritagként részt vehessen a Megasztár hetedik évadában.

Marsalkó Dávid zenei pályafutása során eddig nem vállalt szerepet hasonló tévéműsorokban, de a TV2 bejelentése után elmondta, hogy készen áll a kihívásra, és szeretne segíteni másoknak a zenében rejlő lehetőségek kiaknázásában. A Megasztár zsűrijében olyan nevekkel fog együtt dolgozni, mint Caramel, Rúzsa Magdi, Marics Peti és Papp Szabi. Marsalkó Dávid szerint a Megasztár közelebb áll hozzá, mint bármely más tévés formátum, és izgatottan vállalta el a feladatot.

Az énekes Instagram-oldalán keresztül osztotta meg gondolatait, hangsúlyozva, hogy a valódiságot, az őszinteséget és a személyiséget fogja keresni a versenyzőkben, hiszen ezeket tartja a legfontosabbaknak az énektudás és az affinitás mellett.

Marsalkó Dávid, aki nemrég ünnepelte zenekarának 20. születésnapját egy nagyszabású koncerttel a Puskás Arénában, már régóta ismeri a zsűri többi tagját, és többekkel közös dalokat is készített, mint például Rúzsa Magdival a "Szeretni, akit nem lehet" című számot. Ez a közös múlt biztos alapot adhat a zsűrizés során.

A 39 éves zenész végül hozzátette, hogy a zsűrizés egy új kihívás és kaland számára, és reméli, hogy a nézők számára is az lesz. A Megasztár új évadának fejlesztésében tanácsadóként részt vevő Vastag Csaba, az egykori X-Faktor-győztes, a műsor visszatérésével kapcsolatban elmondta, hogy a hetedik évad merőben más lesz, mint az előzők, és szeretnének meglepetéseket is nyújtani a nézőknek. Vastag arról is beszélt, hogy amikor elkezdte megírni, milyen legyen az új Megasztár, Rúzsa Magdi volt az első, akit felírt a listájára.