Majka tréfája Pápai Jocival és Sydney van den Bosch újra műtétre készül

Majka nem mulasztotta el a lehetőséget, hogy megviccelje Pápai Jocit a közös nyaralásuk során, miközben Sydney van den Bosch a közelgő műtétjéről és az ezzel kapcsolatos aggályairól vallott.

Pápai Joci a TV2 Szerencsekerék című műsorának vendége volt, ahol Kasza Tibinek mesélt egy meglehetősen kellemetlen nyaralási élményről. Az énekes elmondása szerint úgy érzi, hogy a baj mindig őt keresi, hiszen amikor először ment bele a medencébe a vakációjuk alatt, rögtön fülfájása lett. Ezenfelül Pápai Joci azt is elárulta, hogy Majkával és annak családjával töltötték együtt a nyaralást. Amikor a fájdalom miatt kórházba kellett mennie, Majka kísérte el az ügyeletre, és mivel Pápai nem beszél angolul, a rapper vállalta a fordító szerepét is.

A kórházban Majka egy tréfával próbálta oldani a feszült helyzetet, és azt mondta Pápai Jocinak, hogy egy nagyon nagy bogár van a füledben, ami szinte pánikrohamot váltott ki az énekesből, mivel semmit sem hallott.

A Szerencsekerék másik vendége, Sydney van den Bosch, aki a műsor szerencselányaként is ismert, szintén megosztott egy személyes történetet. Ő több mint két éve hozta nyilvánosságra, hogy 2021 decemberében dupla masztektómián esett át. Egy speciális vizsgálat kimutatta, hogy édesanyjával mindketten hajlamosak a mellrákra, miután pedig a mammográfián csomót mutattak ki nála a műszerek, úgy döntött, mindkét mellét eltávolíttatja. Édesanyjával két hónap különbséggel estek túl a beavatkozásokon.

Sydney a műtét utáni időszakról korábban úgy nyilatkozott, egy teljes fél évre eltűnt, képtelen volt dolgozni, és nem tudott egyedül felvenni egy pólót vagy összefogni a haját, a fájdalomküszöbe viszont mindezek hatására teljesen kitolódott. Most az Instagram-oldalán posztolt a témában:

903 napja műtöttek, és 9 nap múlva újra ott leszek. Hogy féltem-e 3 éve? Nem. Hogy most félek-e: Igen. Mindenki annyi terhet kap a sorstól, amennyit elbír, de kezdem azt érezni, hogy egy picivel többet kaptam a kelleténél – kezdte írását, majd úgy fogalmazott: „mostanában csak azt mondja, hogy egy gyógyegér nem túl ideális genetikával, de rengeteg szerencsével”.

Hogy miért írom le ezeket a sorokat? Mert másnak is lehet ilyen hajlama, én magam is járok szűrővizsgálatokra, a kétoldali masztektómiám nem azt jelentette, hogy többet nem kell vizsgálatokra járnom, csupán annyit, hogy nyugodtan alhatok. Beszélgessetek a családotokkal, hogy tudjátok, mire kell figyelnetek. 1-1 ilyen vizsgálat nem több idő, mint egy mozi, kávé vagy vacsora. Vigyázzatok magatokra és küldjétek el szeretteiteket, vagy menjetek el együtt 🙏❤️ #countingbackagain ❤️‍🩹 – zárta sorait.