A péniszméret alapján Magyarország az elődöntőben a 2024-es EB-n?

Futballrajongók milliói várják izgatottan a 2024-es Európa-bajnokság kimenetelét, és egy friss tanulmány szerint a péniszméret alapján Magyarország a legjobb négy közé juthat. A Jes-Extender által készített tanulmány a férfiasság méretét összekapcsolja az önbizalommal és a dominanciával, ami a pályán jobb teljesítményt eredményezhet.

A tanulmány szerint Portugália áll az élen 15,14 cm-es átlaggal, Franciaország követi 15,12 cm-mel, míg Anglia 13,7 cm-es átlaggal már a csoportkörben kieshet. A magyar férfiak 14,83 cm-es átlagával az elődöntőig menetelhetnek, ahol a portugálokkal mérkőzhetnek meg.

Jes Bech Müller, a Jes-Extender alapítója szerint a péniszméret önbizalomhoz és dominanciához vezethet a futballpályán, ami pozitívan befolyásolhatja a játékosok pszichológiai állapotát és teljesítményét. Tassi Rózsa, egykori felnőttfilmes és Rocco Siffredi felesége, egyetért ezzel az állítással, hozzátéve, hogy a nagyobb méret növelheti az önbizalmat, ami minden másra is kihat, beleértve a teljesítményt is.

Csank János, volt szövetségi kapitány szerint a nagyobb méret magabiztosabbá teheti a férfiakat, de a portugál sikerre nem fogadna, mivel a méret nem feltétlenül jön ki a mérkőzés közben. Csank szerint az angolok játékoskerete kiemelkedő, és ő inkább a franciákban hisz, akik nem mindig nyújtanak kiegyensúlyozott teljesítményt a pályán.