Lola beszámolója a köztévés időszakról

Lola, az énekesnő és műsorvezető, a Palikék világa YouTube-csatorna Ilyen az élet című műsorában mesélt az elmúlt év eseményeiről, amely során elhagyta a köztévét, és új életet kezdett.

Hat évvel ezelőtt kezdte a műsorvezetői pályát a Petőfi TV-nél, ahol a szakma alapjait sajátította el. Lola többféle feladatot is ellátott, és egy idő után a Szerencse Szombat című műsort is vezette a Duna TV-n. Az énekesnő elmondása szerint azonban úgy érezte, hogy háttérbe szorul a köztévénél, ami végül a távozásához vezetett. Lola szerint a Petőfi TV-től kirúgták, míg a Duna TV-nél ő mondott fel. A döntését azzal indokolta, hogy négy év után nem látott további fejlődési lehetőséget, és a csatorna sem tervezett vele más műsorokban.

A műsorvezető hozzátette, hogy a lottósorsolás vezetése még mindig a kedvenc munkája, de tudta, hogy nem maradhat. Úgy érezte, helyes döntés lesz, ha előre szól az ottani vezetőknek a távozási szándékáról. Lola szerint a köztévé egyébként jó hely egy műsorvezetőnek, ahol általában csak terhesség esetén szoktak kisebb szabadságra menni, ezért a vezetőség eleinte azt hitte, hogy terhes.

Az énekesnő arról is beszámolt, hogy miután már nem köti szerződés a köztévéhez, több szórakoztató műsort forgatott.