Liptai Claudia és Csonka András közönségdíjat kapott, Csonka új albumon dolgozik

Liptai Claudia színésznő-műsorvezető élete első közönségdíját vehette át, melyet nagy meghatottsággal fogadott, és Csonka András színész is elnyerte a Játékszín közönségdíját a 2023/24-es évadban, miközben új albumon dolgozik.

Liptai Claudia a közösségi oldalán osztotta meg örömét, hogy élete első közönségdíját kapta meg. A színésznő-műsorvezető a Játékszín Női díjazottja lett a nézők szavazatai alapján. Claudia a posztjában elmondta, hogy nehéz szavakba önteni az érzéseit, és köszönetet mondott a közönség szeretetéért. A Hölgyválasz és a Francia rúdugrás című darabokban nyújtott alakításáért kapta az elismerést, amelyeket Bank Tamás hívására térve vissza a színpadra, és amelyeket a közönség tombolva szeret. Liptai Claudia hangsúlyozta, hogy sírós képet nem tett közzé, mert azok vállalhatatlanok lennének.

Csonka András szintén a közönség díjazottja lett a Játékszínben, ahol az év színészének választották. Csonka Andrásnak ez már a második ilyen elismerése, hiszen 2018-ban is megkapta ugyanezt a díjat. A színész kiemelte, hogy minden díj fontos számára, de a közönség szeretetét jelképező elismerés a legfontosabb, mivel a nézőkért és miattuk lépnek színpadra. Csonka András örömét fejezte ki, hogy egy olyan színházban részesülhet ebben az elismerésben, ahol az év minden napján telt ház előtt játszhatnak.

Ezenfelül Csonka András bejelentette, hogy közel három évtizeddel az első lemeze elkészítése után újra stúdióba vonult. A színész-énekes újra együtt dolgozik ifjabb Malek Miklóssal, aki Amerikában élő zeneszerző és producer. Csonka András Instagram-oldalán osztotta meg, hogy 27 évvel ezelőtt készült el az első lemeze, ami rövid időn belül platinalemez lett, és most Malek Miklós segítségével új dalokon dolgozik. A színész-énekes reményét fejezte ki, hogy a közös munka eredményeként új lemez is születhet, de további részleteket egyelőre nem árult el, mert szeretne meglepetést okozni a rajongóknak.