Kajdi Csaba újra szerelmes és terveket sző

Kajdi Csaba, a közösségi média egyik ismert alakja, a Visage modellügynökség vezetője, a Cyla-jelenség megteremtője, újra szerelmes. A Pride hónapról és a melegségről is őszintén beszélt, valamint arról, hogy terveznek-e közös gyermeket új partnerével.

Kajdi Csaba, aki nyíltan vállalja meleg identitását, elárulta, hogy bár tavaly nem tudott részt venni a Budapest Pride-on, idén szeretne ott lenni, hangsúlyozva, hogy Magyarországon a Pride más jelentéssel bír, mint Nyugat-Európában. Beszélt arról is, hogy szerinte az elfogadás és a demokrácia fontos küldetése, hogy az emberek ne titkolják másságukat, és bátorítja az ismert embereket is, hogy vállalják önmagukat.

A népszerű influenszer tinédzser korában vállalta fel melegségét, és bár az édesanyja pozitívan reagált, az édesapjával nem alakult ki szoros kapcsolat, így másságát vele nem is tárgyalta ki. Csaba szerint a társadalmi elfogadás és a szülői támogatás nélkülözhetetlen egy gyermek egészséges fejlődéséhez.

Kajdi Csaba a melegség elfogadásának fontosságát hangsúlyozza, és bár korábban próbálkozott lányokkal is, rájött, hogy a fiúk iránt érzi vonzalmát. A homofóbiát választásnak tartja, és bár a másság elfogadása nem tette könnyebbé az életét, boldogabbnak érzi magát. A múltban ért atrocitások ellenére ma már nem tűri el, hogy szexuális hovatartozása miatt ítélkezzenek felette.

Az LMBTQ-közösség helyzetéről is beszélt, kiemelve, hogy Magyarországon több korlátozás érvényes, például az örökbefogadás vagy a házasság terén. Gyermekvállalás kapcsán elmondta, hogy korábbi partnerével felmerült a lehetőség, de jelenlegi szerelmével nem terveznek gyermeket, és maguknak szeretnének élni.

A kapcsolatukról is mesélt, jelezve, hogy fél éve ismerkedtek meg, és szeretné megvédeni partnerét a média érdeklődésétől. Kiemelte, hogy humor és intelligencia fontos számukra, és bár különbözőek, az alappillérekben egyetértenek. Görögországban töltött romantikus pillanataikról is beszámolt, és elárulta, hogy jól kiegészítik egymást a párjával.

A tartós kapcsolat fontosságát hangsúlyozva elmondta, hogy a meleg házasság számára inkább gazdasági kérdés, és a kölcsönös gondoskodás lehetőségét látja benne. A jövőjéről szólva megjegyezte, hogy bár nem tudja, mi vár rá, de nyitott a külföldi életre is, és párjával azon is gondolkodnak, hogy külföldre költöznek.

Kajdi Csaba úgy véli, hogy a magyar társadalomnak az európai gondolkodást és értékeket kellene magukévá tenni, és bízik a változásban, amelyet már a vidéki társadalom ébredésében is észlel. Szerinte nem lehet haragudni arra, akire hat a propaganda, mert agymosással mindenkit lehet befolyásolni.