"Egyértelműen éreztem, hogy ez nem csak egy futó kaland lesz" – A Házasság első látásra sztárja őszintén vallott párkapcsolatáról

Kabai Andris, a Házasság első látásra című reality műsor egykori résztvevője, megosztotta a nyilvánossággal, hogyan találkozott jelenlegi párjával, Rékával, és hogyan alakult ki közöttük a kapcsolat.

Kabai Andris, aki korábban Dávid Petrával alkotott egy párt a Házasság első látásra műsorban, a kapcsolatukat követően jó baráti viszonyt ápolnak. Andris életében a szerelem is újra rátalált, amikor egy edzőteremben futott össze Rékával, akivel már korábban, tavaly tavasszal találkozott, de akkor csak Instagramon követték egymást. Andris akkor még más kapcsolatban élt. Ősszel, a műsor után, az edzőteremben újra találkoztak, ahol Andris nem lépett, de később az Instagramon újra felbukkant Réka, és Andris egy béna dumával írt neki, ami elindította közöttük a beszélgetést.

A kapcsolatuk könnyedén indult, már az első nap viccelődtek egymással, és hamarosan személyesen is találkoztak. Egy sétát követően egy wellness hétvége volt az, ami megerősítette Andrisban, hogy kapcsolatuk több mint egy futó kaland. Néhány hét ismeretség után össze is költöztek, bár a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt titokban kellett tartaniuk a Házasság első látásra műsor miatt.

Amíg a műsor nem került képernyőre, Andris és Réka hétköznapi párként éltek, közös programokat szerveztek, utazgattak. A műsor adásba kerülése után azonban titkolózniuk kellett, és a kapcsolatukat a négy fal között élték meg. Andris várta a pillanatot, amikor nyilvánosan felvállalhatja szerelmét.

Réka eleinte nem tudta, mit érezzen, amikor megtudta, hogy Andris házas, de miután kiderült, hogy csak egy műsorról van szó, megkönnyebbült. Andris bevallása szerint korábban kétségekkel teli kapcsolatai voltak, de Rékával kapcsolatban egyáltalán nem így érez. "Egyébként most már bevallhatom, hogy Réka az első olyan lány az életemben, akiben szinte 100 százalékig biztos vagyok. Ki tudom mondani, mutatni az érzéseimet, ami korábban nehézséget okozott. Nála ezek kezdettől fogva nem jelentenek problémát. Életemben először szerelmes vagyok!" - jelentette ki Andris.