Jakupcsek Gabriella: Én sajnos nem az a nagymama vagyok, aki át tud menni segíteni, ha folyik a gyerek orra

Hónapokra előre be van telve a naptára, de a fiai ezt már elfogadták. Jakupcsek Gabriella a Nők Lapja frissen megjelent számában beszélt az anyaságról és nagymamaságról, valamint arról, hogy milyen értékeket szeretett volna átadni a gyerekeinek.

Jakupcsek Gabriella a Nők Lapja címlapinterjújában osztotta meg gondolatait az anyaságról, elmondva, hogy három gyereke a legnagyobb teljesítménye. Úgy véli, nem volt annyira jelen a gyerekei életében, mint egy átlagos nő, de a jelenléte mindig aktív volt. A minőségi időt hangsúlyozza, mint például a reggeli közös kávézást a nagyobbik fiával.

A műsorvezető szerint a gyerekeinek átadott legfontosabb értékek a munka szeretete és a betyárbecsület voltak, amelyek segítségével boldogok lehetnek. Jakupcsek hangsúlyozza, hogy a gyerekei elfogadták, hogy nem tud olyan nagymama lenni, aki bármikor átugrik segíteni, mivel a naptára hónapokra előre tele van. A nagymamaságot úgy írja le, hogy szereti a kicsiket, de a látogatások rövidek.

A kapcsolatáról a gyerekeivel elmondta, hogy a két fiúval szellemi partnerként, felnőtt-felnőtt viszonyban áll, míg a lányával, Emmával még van dolga, aki mostanában többet foglalkozik a saját programjaival. Jakupcsek próbálja kompenzálni a távollétét azzal, hogy időnként főz a gyerekeknek, és felajánlja, hogy elvisz nekik egy adag ételt.

A műsorvezető kiemelte, hogy férjével, Kliegl Ádámmal nagyon szerencsés a kapcsolatukban, mivel nem várják el egymástól az állandó együttlétet, és a családi ügyeket csapatmunkában intézik, de gyakran csak hétvégén találkoznak. Jakupcsek szerint fontos, hogy ne várják a boldogulást egymástól, és hogy mindketten szuverén emberek legyenek. Büszke arra, hogy megtanította gyerekeit arra, hogy szórakoztassák magukat, és hogy képesek legyenek önállóan is jól érezni magukat.