Beszakadt az út Pest vármegyében, Budaörsnél terelik a forgalmat

Budaörs közelében szerdán beszakadt az út, ezért a forgalmat a közeli áruház felé terelik. Répcelak térségében pedig súlyos baleset történt.

Az Útinform beszámolója szerint szerdán beszakadt az úttest Pest vármegyében, a Budaörs-Törökbálint bekötő úton, emiatt lezárták az utat Budaörs belterületén (81101-es jelű út), az 1-es kilométernél. A forgalmat a közeli áruház felé terelik.

Az M86-os autóút Csorna felé vezető oldalán, Répcelak térségében súlyos baleset történt, a 119-es kilométernél mindkét oldal forgalmát megállították. A helyzetet a 124-es és a 116-os jelű csomópontok igénybevételével, a 86-os főúton keresztül lehet kerülni.

Az M1-es autópályán két helyen is munkavégzés zajlik egy-egy sáv lezárása mellett, ami több kilométeres lassulást és torlódást okoz:

  • Hegyeshalom felé vezető oldalon a nagyszentjánosi csomópont és az M19-es autóút csomópontja között, a 104-es kilométernél;
  • Budapest felé vezető oldalon, Herceghalom térségében, a 26-os kilométernél.

Az M0-s autóúton több helyszínen is munkálatok miatt alakult ki torlódás:

  • A déli szektorban, az M1-es autópálya felé vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán végzett munka miatt, ahol az 1 kilométeres torlódás a főpályára is kiterjed és a Törökbálint csomópontig tart;
  • A keleti szektorban, az M4-es autóút felé vezető oldalon, Gyál térségében, a 34-es és a 36-os km közötti burkolatjavítás következtében, ahol a torlódás hossza majdnem 5 kilométer;
  • Ugyancsak a keleti szektorban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, ahol az 54-es és a 42-es kilométer közötti burkolatjelek festése miatt, jelenleg Pécel és Maglód között 3 kilométeren keresztül áll a forgalom.

Szerda délelőtt egy gyerekeket szállító autóbusz borult árokba, a balesetben hatan sérültek meg.