Erdélyi Mónika a Mokka műsorvezetője lett

Erdélyi Mónika, aki több mint 20 kilót fogyott, mostantól a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetőjeként folytatja pályafutását.

Az egykori Mónika show műsorvezetője, Erdélyi Mónika nemrégiben mesélt a Mokka című műsorban a jelentős fogyásáról, amelyet sok munkával és életmódváltással ért el, de állítása szerint nem sanyargatta magát ebben a folyamatban. A fogyás titkai iránt nagy az érdeklődés, és Erdélyi szerda reggeltől kezdve megosztja tippjeit, trükkjeit és tapasztalatait a Mokka nézőivel.

Erdélyi Mónika fogyásában Jákob Zoltán multimilliárdos üzletember nyújtott segítséget neki. A TV2 reggeli műsorához való csatlakozását Váczi Gergő jelentette be, és Erdélyi a műsor konyhájában fogadja majd a vendégeket, ahol az életmódváltás és a fogyás lesz a beszélgetések középpontjában. Az ismert youtuber korábban 15 évig küzdött a felesleges kilókkal, mielőtt elérte volna jelenlegi súlyát.

Erdélyi Mónikát kilenc éven keresztül, 2001 és 2010 között láthattuk a Mónika show házigazdájaként, azonban második gyermeke, Molli születése után váltott, és az Reggeli műsorvezetője lett az RTL-en. A 2010-es évek után már nem szerepelt a képernyőn, ehelyett saját YouTube-csatornát indított, ahol gyermekbarát és életmód tartalmakat készített, emellett pedig számos műsorban feltűnt, de már nem műsorvezetőként.

Évekkel később azonban jelentős változás történt Mónika életében, mivel most újra lehetőséget kapott a képernyős szereplésre. Bár korábban sokféle diétát kipróbált, egyik sem hozott tartós sikert. Ennek ellenére nem akarta elfogadni azt, amit a tükörben lát, így jóbarátja, Jákob Zoltán segítségével nyerte meg a 15 éve tartó harcát a pluszkilókkal szemben. Erdélyi Mónika elmondása szerint ducin is szerette magát, de be kellett látnia, hogy a pár pluszkiló valójában jóval több volt, és egy 12 hetes program segítségével sikerült életmódváltást végrehajtania.