Dua Lipa Budapesten forgatott klipet

Dua Lipa Budapesten járt, ahol egy új klipet forgatott, amit az énekesnő Instagram-oldalán keresztül fedett fel. A közösségi médiában közzétett fotók sorozatában említést tett arról, hogy a magyar fővárosban tartózkodása alatt sikerült egy videoklipet is felvenniük.

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő csak rövid ideig tartózkodott Magyarországon, és ez csak utólag vált ismertté. A Refresher információi szerint Dua Lipa a Falling Forever című dalához készített klipet Budapesten, amely a legújabb, Radical Optimism című albumán található meg. Ezenkívül a művész június 5-én, azaz múlt szerdán Berlinben indította el nyári miniturnéját, amelynek első állomása Berlin volt, és összesen kilenc európai városban fog fellépni.

A Refresher további részleteket is közölt, miszerint Lipa a berlini koncertje után érkezett Magyarországra, és a klipet a Korda Stúdióban rögzítették. Feltételezések szerint a horvátországi koncertjéig, vagyis vasárnapig maradhatott az országban.

Dua Lipa legutóbbi magyarországi fellépése 2022-ben volt, a Sziget Fesztiválon. A közösségi médiában közzétett bejegyzésében a művész arról is tájékoztatta követőit, hogy Nimes, Franciaországban is színpadra lép a nyári turné keretében, amely során a Radical Optimism album dalait adja elő. Az énekesnő először a 2017-es Balaton Soundon varázsolta el a fesztiválozókat, 2018-ban és 2022 augusztusában pedig a Sziget fesztivál főelőadójaként lépett fel a Nagyszínpadon.