Doszpot Péter, a volt rendőrtiszt, őszintén mesél múltjáról és családjáról

Doszpot Péter, aki a 90-es években a gyilkossági osztályon szolgált, most először beszélt ilyen nyíltan hivatásáról és magánéletéről. A hot! magazinnak adott interjúban számos titkot is elárult.

Az egykori rendőrtiszt, Doszpot Péter gyermekkorában még zoológusnak készült, de végül tanítóként kezdett dolgozni Tápiószecsőn, és csak véletlenül került a rendőrséghez. Jelenleg egy vagyonbiztonsági cég tulajdonosa, de elmondása szerint a zsaru múlt még mindig vele van, és bizonyos berögződések is megmaradtak nála. Például ritkán ül le úgy, hogy ne lássa a bejáratot, mert mindig tudnia kell, mi történik körülötte.

Doszpot elárulta, hogy volt egy időszak, amikor úgy érezte, üldözik, de ez mára megszűnt, és már nem próbálja kitalálni a filmekben, ki a gyilkos. A halálhoz való hozzáállása miatt családja elfogadhatatlannak tartja viselkedését, hiszen 14 évig dolgozott a halál közelségében, ami megtanította őt arra, hogyan tehermentesítse az agyát.

A nagycsaládos édesapa két idősebb fia már harminc felett van, és Doszpot már nagypapa szerepben is aktív. Hanna, a 22 éves lánya mellett az ikerlányok is a család részét képezik, akik nemrég töltötték be a 14. életévüket. Doszpot szerint a lányai nem hagyják, hogy megöregedjen.