Borbás Marcsi: 25 éve nem látogatott kozmetikust

Borbás Marcsi a Best magazinnak adott interjújában beszélt otthonáról, az őrségi kertjéről és szépségápolási szokásairól. Elárulta, hogy a kertjében minden megterem, így soha nem rendel ételt házhoz, mert az ottani alapanyagokból mindig össze tud dobni valamit.

A műsorvezető elmondta, hogy naponta órákat tölt a növényei gondozásával és rendezésével. Arra a kérdésre, hogy milyen gyakran látogatja a manikűröst vagy a fodrászt, azt válaszolta, hogy egyáltalán nem jár hozzájuk, habár szeretne egy kicsit vágatni a hajából.

Borbás Marcsi kijelentette, hogy kozmetikusnál utoljára huszonöt évvel ezelőtt járt, mivel saját készítésű arc- és kézkrémeket használ. Megjegyezte, hogy a kertészkedés nem tesz jót a kézfejeknek, de a léleknek annál inkább. Hozzátette, hogy továbbra is egyetért azzal a korábbi mondásával, miszerint soha nem gondolta volna, hogy a legnagyobb tőkéje az életben az lesz, hogy a szülei megtanították az épeszű és egyszerű életre.

Borbás Marcsi azt is megosztotta, hogy bár nem anyagi értelemben gazdag, de így szeret élni, és el sem tudná képzelni másképp az életét.