Ákos és Majka közötti díjháború továbbra is tart

A Petőfi Zenei Díjak kiosztása után kirobbant vita Ákos és Majka között még nem ért véget. A két művész közötti cicaharc a közösségi médián keresztül folytatódik.

Múlt szombaton került sor az idei Petőfi Zenei Díjak átadására, ahol többek között Ákos is díjazott volt. Majka, aki hamarosan az X-Faktor zsűrijében is helyet foglal, egy közösségi oldalon megosztott cikk mellett "Viccország" megjegyzést tett, ami egy Ákosról készült fotóval volt illusztrálva. Ákos ezt követően egy hosszú kommentben reagált, hangsúlyozva, hogy 36 év alatt sosem kritizálta mások díjait, és bár van elég elismerése, a közönség visszajelzése továbbra is fontos számára. Majka erre csupán gratulációval válaszolt.

A story.hu észrevételei szerint a vita nem ért véget, Ákos egy kommentelővel folytatott beszélgetés során kiemelte, hogy Majka sem panaszkodhat a díjak hiányára, hiszen többek között három Bravo Otto, két VIVA Comet, két Story magazin és három Fonogram díj tulajdonosa. Ákos szerint Majka állítása, miszerint elkerülik a díjak, egyszerűen nem állja meg a helyét.