TikTok-sztár lett az ATV műsorvezetője

Az ATV szerkesztője és műsorvezetője, Szlazsánszky Ferenc hatalmas népszerűségre tett szert a TikTokon, ahol legutóbbi műsorrészlete már több mint 1 millió 300 ezer megtekintést ért el.

Szlazsánszky Ferenc újságíró, műsorvezető, humorista és most már TikTok-sztár is. Az ATV-nél dolgozó szerkesztő legfrissebb videója óriási nézettséget generált az említett közösségi platformon. A Blikk TV Sztárchat adásában a műsorvezető a legviccesebb részleteket is megosztotta, és beszélt arról, milyen érzés volt élő adásban lehetetlen helyzetekkel szembesülni, amikor a telefonálók nem akartak hinni neki, hogy valóban élő adásban van.

Szlazsánszky Ferencet többféle szerepben ismerheti a közönség. Az idősebbek a Neuortic együttesből vagy az ATV képernyőiről ismerhetik, míg a fiatalabbak számára a TikTokon megosztott, nagy nézettséget elérő ATV Start lapszemle rovatából készült videók lehetnek ismerősek. Ezen felvételeken a médiaszemélyiség türelmesen próbál megértetni a legkülönfélébb betelefonálókkal, mindezt nevetés nélkül.

Szlazsánszky a Blikk TV-nek elmondta: "Türelmes vagyok és ilyen a személyiségem", amikor arról kérdezték, hogyan bírja ki az abszurd telefonbeszélgetéseket, amelyekbe gyakran keveredik.

A Blikk TV videójában megtekinthető, milyen kihívásokkal nézett szembe a műsorvezető az élő adás során, és hogyan küzdött meg a röhögőgörcs ellen. A csatorna további videós tartalmait a YouTube-on érhetik el az érdeklődők, ahol a feliratkozásukkal támogathatják a munkájukat.