Tóth Andi a küzdősportok világában és az X-Faktorban

Tóth Andi, az X-Faktor új mentoraként nem csak a zenei tehetségek felkutatásában jeleskedik, hanem a harcos amazon oldalát is megmutatta követőinek.

Az énekesnő a közelmúltban osztott meg tartalmakat a közösségi médiában, amelyekben bokszolás közben látható, ezzel is jelezve, hogy új szenvedélyre talált a küzdősportok terén. Tóth Andi Instagram-oldalán több bejegyzést is közzétett, ahol egy bokszzsákon gyakorol, ami nagy érdeklődést váltott ki a rajongói körében.

A fiatal énekesnő nemrégiben lett kinevezve az X-Faktor egyik mentorának, ahol Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán társaságában fogja a tehetségeket irányítani. Tóth Andi elmondása szerint a zsűriben valószínűleg ő lesz a szigorúbb karakter, de empatikus szívvel fogja segíteni a versenyzőket. Majka, aki szintén az X-Faktor mentora, nemrégiben egy kórházi látogatás során is segítőkész volt, amikor Pápai Joci fülproblémái miatt kórházba került egy nyaralás során, és mivel Joci nem beszél angolul, Majka fordított neki.

Az énekesnő szakmai életében új kihívások állnak előtte, és úgy tűnik, hogy a magánéletében is új területeken próbálja ki magát. Tóth Andi azt nyilatkozta, hogy sok mindenben nem ismer magára, hiszen folyamatosan új tevékenységek felé fordul az érdeklődése, amelyek közül a küzdősportok is helyet kapnak. Az énekesnő tehát nem csak a színpadon, hanem a ringben is megállja a helyét, és a boksz mellett a mentori szerep kihívásait is örömmel fogadja.

A televíziós tehetségkutatók világában érdekes helyzet alakult ki, ugyanis Tóth Andi kollégája, Valkusz Milán, a ValMar duó másik tagja, a konkurens csatorna, a TV2 Megasztár című műsorának zsűritagja lesz, Rúzsa Magdi, Papp Szabi, Caramel és Marsalkó Dávid mellett. Így Valkusz Milán és Marics Peti, akik korábban elválaszthatatlan zenésztársak voltak, most egymás ellenfeleként versenyeznek majd a nézők figyelméért.

Mindkét művésznek jelentős követőtábora van a közösségi médiában, Tóth Andi Instagram-oldalán 333 ezer, míg Valkusz Milán 176 ezer követővel rendelkezik. Valkusz Milán is részt vett az Ázsia Expresszben és szerepelt a Sztárban sztárban, tehát mindketten tapasztaltak a televíziós szereplések terén. Tóth Andi és Valkusz Milán tehát nem csak a színpadon és a ringben, hanem a televíziós tehetségkutatók világában is megmérettetik magukat.