Rippel Feri titka az öregedés lassítására

Az öregedés elleni harcban Rippel Feri is aktívan részt vesz, aki különös figyelmet fordít bőre ápolására és különféle gépi arckezeléseket is bevállal, hogy fiatalos megjelenését megőrizze.

Rippel Feri, aki a TV2 Tények Plusz adásában beszélt a szépségápolási szokásairól, otthonában egy egész krémarzenált tart fenn, hogy megfelelően ápolja bőrét, amelyet az artistamunka során érő különböző kihívások miatt különösen fontosnak tart. Feri elmondása szerint a jeges műsorokban való fellépés során a hideg különösen megviseli a bőrét, ezért számos különböző terméket használ annak érdekében, hogy megóvja azt a kiszáradástól.

A hortobágyi Károly-díjas artista szerint a férfiak gyakran hajlamosak elhanyagolni bőrápolásukat, ami szerinte nagy hiba, mivel a bőr a test legnagyobb szerve, és így kiemelt figyelmet érdemel. Rippel Feri hangsúlyozza, hogy a bőrön keresztül minden beszívódik a testbe, ezért fontos tudatosan választani, hogy milyen termékeket használunk. Emellett megjegyezte, hogy a rendszeres testmozgás is hozzájárul fiatalos megjelenésének megőrzéséhez.