Oszvald Marika: „A lányomnak 43 évesen adatott meg az anyaság”

Oszvald Marika, aki nemcsak a szakmájában, hanem a családi életben is rendkívül energikus, sok időt tölt kétéves unokájával, Vincével, akinek születését csodaként élte meg.

A színésznő elárulta a Meglepetés Magazinnak, hogy lánya 43 éves korában vált anyává, ami számára határtalan örömöt jelentett. Marika már majdnem feladta a reményt, hogy átélhesse ezt az érzést, de lánya boldogsága mindig is az első helyen állt számára. Kriszti terhességének hírét éppen egy szabadtéri rendezvényen lépés előtt kapta meg, ami annyira meghatotta, hogy könnyek között ütközött egy falnak. Oszvald Marika nagyon fontosnak tartja, hogy részt vegyen unokája életének minden fontos pillanatában, és szeretne minél többet átadni neki.

A színésznő beszámolt arról is, hogy fiatalon ő maga is sok támogatást kapott, amiért hálás, és ezt a biztonságot szeretné megadni unokájának is. Vince nagypapája Olaszországban vásárolt egy nyaralót az unoka nevére, amit kiadnak, hogy amikor felnő, legyen egy induló tőkéje. Oszvald Marika hangsúlyozta a családi összetartás fontosságát, amit lánya is vall, és mindketten szeretnék ezt az értéket továbbörökíteni. A gödöllői nyaralójukat is átalakították, hogy biztonságos környezetet teremtsenek Vince számára, beleértve a kiságy, kiskád és bili beszerzését is.

Az életigenlés és a fáradhatatlan energia nem csupán Oszvald Marikára jellemző, hanem korosztályának más kiemelkedő egyéniségeire is. Dr. Gyarmati Andrea, aki a hetedik X-en túl is aktív életet él, a 60-as 70-es évek népszerű magyar úszójaként több olimpiai dobogós helyezést szerzett, majd gyermekorvosként folytatta pályafutását. Gyarmati Andrea a Meglepetés magazinnak adott interjújában elmondta, hogy számára nem létezik péntek délután, és hogy mindig is tudta, gyerekekkel szeretne foglalkozni. Az orvosként és sportolóként is elismert személyiség példája is mutatja, hogy a kitartás és az elkötelezettség korosztálytól függetlenül hozhat sikert és teljes életet.

Oszvald Marika a Meglepetés legújabb számában arról is beszélt, hogy nem csak vasárnapi nagymama, hanem annyit van a lányáéknál, hogy szinte náluk lakik. Így szervesen részt tud venni a kisfiú életében, és mint mondja, szinte mindennap találkoznak. Ha két fellépés között csak egy órára is, számára az is ajándék. A szabadidőmben azonnal szalad hozzájuk, és nagy boldogság számára, hogy nagymama lehet. Oszvald Marika lenyűgözőnek találja, ahogyan lánya, Kriszti helytáll anyukaként, és igyekszik támogatni őt és az unokáját.