Frohner Fecó stílusváltozásai az évek során

Frohner Fecó, aki először a Nyerő Páros aktuális évadában tűnt fel Kárpáti Rebeka oldalán, azóta több tévéműsorban is megjelent, és nemrégiben egy Instagram-posztban mutatta be, hogyan változott a stílusa az elmúlt évek alatt.

Frohner Fecó 2021-ben vált ismertté a hazai tévénézők körében, amikor a Nyerő Párosban Kárpáti Rebeka kedveseként jelent meg. Az influenszer-színésznővel való kapcsolata azóta véget ért, de Frohner több televíziós produkcióban is feltűnt. Szerepelt A Konyhafőnökben, második helyezést ért el a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, részt vett a Celebrandi és a Gyertek át! című műsorokban, megjelent az IstenEst több epizódjában és a Sztárboxban is. Hamarosan pedig A Fort Boyard – Az erőd című műsorban láthatjuk viszont.

A fodrász és televíziós személyiség nemrégiben Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben fotókon keresztül szemléltette, hogyan alakult át a megjelenése 2020 óta. Posztját "Ferenc evolúciója 2020 óta" címmel látta el. A követői közül többen is kifejezték, hogy véleményük szerint a platinaszőke hajszín állt neki a legjobban.