Múcsonyi támadás: Viperával verte meg felesége szeretőjét egy férfi

Egy férfi Múcsonyban megpróbálta elgázolni, majd egy viperával brutális sérüléseket okozott felesége szeretőjének. Az eset során a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Múcsonyban történt incidens során egy férfi először autójával próbálta meg elütni a felesége szeretőjét, majd miután ez nem sikerült, kiszállt a járműből és egy viperával támadt rá. A Tények beszámolója szerint a támadás hevében a sértett és a támadó először szóváltásba keveredtek, majd az erőszakos cselekmények sorozata következett.

A támadás következtében a sértett férfi súlyos sérüléseket szenvedett, többek között zúzódásokat a lábain és eltört könyököt. A bántalmazott a tévének adott nyilatkozatában elmondta, hogy alig emlékszik az eseményekre, és a támadás után képkiesést tapasztalt.

Az eset 2023-ban történt, és a sértett férfi azóta sem képes munkát végezni, mivel a kezét sem tudja rendesen kinyújtani. Az ügyészség az elkövető ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.