Őrizetbe vettek egy férfit Taylor Swift edinburgh-i koncertjén

Az amerikai popsztár, Taylor Swift The Eras turnéjának egyesült királyságbeli szakaszát kezdte meg pénteken, és az edinburgh-i koncerten egy 64 éves férfit őrizetbe vettek kukkolás gyanújával.

A skót rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottat a Murrayfield Stadionban tartott szombati koncerten vették őrizetbe, és vádat is emeltek ellene. David Happs felügyelő megerősítette az esetet, elmondva, hogy a férfit letartóztatták és vádat emeltek ellene kukkolás-bűncselekmény miatt, majd feltételesen szabadon engedték, hogy később megjelenjen az edinburgh-i seriffbíróságon.

A koncertsorozat rekordokat döntött és incidensek sorát hozta magával. Taylor Swift minden egyes fellépésén közel 73 000 ember előtt énekelt, és ezek a koncertek a skót történelem legnagyobb látogatottságú stadionkoncertjeivé váltak. Az énekesnő turnéja óriási érdeklődésre tart számot, minden egyes koncertjén több tízezer rajongó énekel együtt a slágerekre. Azonban nem csak pozitív események történtek, Edinburghban egy rajongó rosszulléte miatt Swiftnek meg kellett szakítania az egyik dal előadását.