Ed Sheeran már közel egy évtizede mobil nélkül él

Ed Sheeran énekes már 2015 óta nem használ mobiltelefont, helyette az ügyes-bajos dolgait e-mailen keresztül intézi. Sok ember számára elképzelhetetlen lehet a mobil nélküli élet a 21. században, de Ed Sheeran közel egy évtizede döntött úgy, hogy megválik a telefonjától.

Az énekes egy friss interjúban árulta el, hogy mióta nincs mobilja, miután a riporter telefonszámot szeretett volna cserélni vele. Sheeran e-mail címét ajánlotta fel helyette.

Elmondása szerint egy olyan eszközt használ, amelyet néha videózásra használ, hogy tartalmat tudjon megosztani a közösségi oldalakon, de az eszköz egyébként nem működik.

Sheeran arról is beszélt, hogy a hírnév hozta nyomás miatt döntött a mobilja kiiktatása mellett. Anno, amikor berobbant a zenei világba, rengetegen keresték, és úgy érezte, mindenkinek válaszolnia kell, különben bunkónak tartanák.

„Néha nem akarsz válaszolni, elfoglalt vagy, vagy bármit csinálsz, de aztán mégis válaszolsz, aztán visszaválaszolnak… és hirtelen egyszerre vagy 40 beszélgetésben veszel részt. Elvesztettem a valós életben való interakciókat, így megszabadultam a telefonomtól. Vettem egy iPadet, és mindent az e-mailjeimen keresztül intézek, amikre hetente egyszer válaszolok” – magyarázta Sheeran.

A People Instagram posztja alatt egy kommentelő is megerősítette Sheeran szavait. A férfi, aki több mint 3 évig volt biztonsági őr a Houndstooth kocsmában, elmondta, hogy még csak a kezében sem látott mobilt Sheerannél, és hozzátette, hogy a híresség valóban jó és őszinte ember.