Agymanók 2: Hamarosan a mozikban!

A Disney és Pixar 2015-ös sikeres animációs filmjének, az Agymanóknak a folytatása, az Agymanók 2 hamarosan megérkezik a magyar mozikba. A hazai hírességek már kedden megtekinthették a díszbemutatón.

Az Agymanók 2, mely a népszerű animációs filmvígjáték folytatása, június 13-án, csütörtökön debütál a hazai mozikban. A rajongók már alig várják, hogy újra Riley fejébe térhessenek vissza, aki most már tinédzserként néz szembe érzelmeivel. A Főhadiszállás is átalakulásokon ment keresztül, hogy helyet adjon az új érzelmeknek, és Feszkó is visszatér, hogy megkavarja a hétköznapokat.

A június 11-i díszbemutatón a Cinema City Aréna moziban számos ismert magyar személyiség is megjelent, köztük Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Bogdányi Titanilla, Balogh Edina és Szabó Simon, Kiss Gergely, Lotfi Begi, Majoros Hajnalka, Szögeczki Ági és Fazekas Vivien.

A bemutatóról készült fotókat a galériában tekinthetik meg az érdeklődők. Az Agymanók 2 ígéretes kikapcsolódást kínál minden korosztálynak, és a rajongók már tűkön ülve várják a film hazai premierjét.