"Reszkessetek betörők!" ikonikus háza gyorsan gazdát cserélt

Alig egy hét alatt talált új tulajdonosra a "Reszkessetek betörők!" film ikonikus háza, amelyet 5,25 millió dollárért kínáltak eladásra.

A Marketwatch beszámolója szerint a több mint 800 négyzetméteres ingatlan iránti érdeklődés magas volt, hiszen az eredeti hirdetési áron, 5,25 millió dollárért sikerült értékesíteni. Az 848 négyzetméteres ház négyzetméterára közel 2,3 millió forintnak felel meg.

A Winnetka városrészben található ház környéke is vonzó lehetett a vevők számára, hiszen jó iskolák, gyönyörű strandok, parkok, üzletek és éttermek találhatók a közelben. A filmrajongók számára pedig külön érdekességet jelenthetett, hogy a házat szinte mindenki felismerheti a népszerű filmnek köszönhetően.

Az ingatlan öt hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik, és 2018-ban esett át egy átfogó felújításon, amely során egy beltéri kosárlabdapálya és egy kisebb mozi is helyet kapott benne. Legutóbb 2012-ben cserélt gazdát, akkor 1,58 millió dollárért, ami jelentősen elmaradt az akkori 2,4 millió dolláros kikiáltási ártól.

: Marketwatch