Lionel Messi visszatért, az argentin válogatott győzelemmel hangolt a Copa Américára

Az argentin labdarúgó-válogatott győzelmet aratott Ecuador ellen egy felkészülési mérkőzésen, ahol Lionel Messi a második félidőben csatlakozott a játékhoz.

Az argentin csapat egyetlen találatát Angel Di María szerezte a 40. percben, Cristian Romero asszisztjával. Messi a 56. percben lépett a pályára, Di Maríát váltva, aki ezzel a góllal a 31. találatát jegyezte a nemzeti csapat színeiben.

A chicagói Soldier Field stadionban rendezett mérkőzésen az argentinok megmutatták, hogy készen állnak a közelgő Copa Américára. Di María góljával beérte Gonzalo Higuaínt az örökranglista ötödik helyén, és már csak négy góllal van lemaradva Diego Maradona mögött.

Az argentin válogatott a Copa América előtti utolsó felkészülési mérkőzését Guatemala ellen játssza majd. A dél-amerikai kontinenstornán pedig Kanada, Chile és Peru lesznek az ellenfeleik a csoportkörben.

A cikk tartalmazza a réz árfolyamának emelkedését, amely a Chicagói Árutőzsdén május közepén érte el történelmi csúcsát, amikor egy font rézércért több mint 5 dollárt kellett adni. Az árfolyam azóta valamelyest csökkent, de még mindig történelmi csúcsa közelében áll. Ez a hír különösen érdekes lehet a sportrajongók számára, akik követik a gazdasági trendeket és a nagyobb sportesemények, mint a Copa América gazdasági hatásait is. Azonban a cikk nem tartalmaz befektetési tanácsadást vagy ajánlást.