Összeütközött két autó Zsámbéknál, mentőhelikopter a helyszínen

Zsámbék határában két személyautó ütközött össze, ami miatt mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és útkorlátozásokra kell számítani több főútvonalon is.

Baleset történt a 1105-ös út 1-es kilométerénél, Zsámbék határában, ahol két személyautó ütközött össze. A bajnai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével két embert kiemeltek a járművekből, és az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre érkezett mentőhelikopter is, amit a katasztrófavédelem erősített meg.

A baleset következtében korlátozták a forgalmat mindkét irányban a Zsámbék-Bajna összekötő úton.

Az Útinform tájékoztatása szerint azonban nem csak itt kell forgalmi korlátozásokkal számolni. Az M7-es autópályán, Budapest felé vezető irányban, Fonyód térségében, a 150-es kilométernél egy műszaki hibás kamion miatt csak egy sáv használható.

A 2-es főúton, a rétsági körforgalom és Borsosberény között egy műszaki hibás kamion miatt lezárták az utat az 59-es kilométernél. Az Útinform szerint az Érsekvadkert-patak-Nagyoroszi útvonalon keresztül lehet kerülni.

Végül a 3-as főúton, Mályi térségében, téglás, iszapos szennyeződés került a burkolatra, ami miatt a takarítás idejére a forgalom félpályán halad a 175-ös és a 176-os kilométerek között.