A Foodora újításai: Fontos változások a rendelési feltételekben

A Foodora, népszerű online ételrendelési platform, jelentős változásokat vezet be, amelyek érintik a minimális rendelési érték alatti rendeléseket és a rendszerhasználati díjakat.

A Foodora frissítette az Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), amelyeket a Pénzcentrum is megvizsgált. Az újítások között szerepel, hogy a felhasználók mostantól rendelhetnek a minimális rendelési érték alatt is, ami korábban csak további termékek hozzávásárlásával volt lehetséges.

A változások részleteit az ÁSZF 4.18. pontjában találhatják meg az érdeklődők. Ezenkívül a rendelési értéktől függően változó rendszerhasználati díj is új elem, amelynek pontos összegét a vásárlók a termékek kosárba helyezésekor láthatják, amennyiben azok megfelelnek a feltételeknek.

A rendszerhasználati díj változásai a 2.1. pontban, a visszaváltási díj a 4.15. pontban, míg a termék helyettesítésére vonatkozó szabályok a 4.13. pontban kerültek rögzítésre. Az új ÁSZF 2024. június 4-től lép érvénybe, és a frissített dokumentumot a vállalat weboldalán lehet megtekinteni.

A Foodora ügyfelei így több rugalmasságot kapnak a rendelések során, de érdemes lesz figyelniük a díjszabás változásait is. Az új feltételekkel kapcsolatos további információkért és a teljes ÁSZF megtekintéséért a Foodora weboldalát érdemes felkeresni.