ValóVilág 12: Megvannak a vasárnapi párbaj résztvevői

Szombat este kiderült, hogy kik állnak majd szemben a ValóVilág 12 vasárnapi párbaján. A villában villámkiválasztásra került sor, miután VV Csaszi feladta a versenyt és a villát önszántából elhagyta, hogy barátnőjével lehessen a születésnapján.

A ValóVilág 12 játékosai szombat este váratlan fordulatot éltek meg, amikor is villámkiválasztást tartottak. Az eseményeket az váltotta ki, hogy az előző kiválasztott, VV Csaszi, aznap döntött úgy, hogy feladja a műsort és elhagyja a villát, hogy barátnőjével, Fannival legyen, aki nem nézte jó szemmel, hogy Csaszi közel került a villában VV Verához. A soron kívüli jelrakás eredményeképpen VV Vera került veszélybe, aki a legtöbb szavazatot kapta társaitól, így ő viselhette a zöld kendőt. Vera nem sok időt kapott arra, hogy eldöntse, kivel szeretne párbajozni, mivel rövid magány után kénytelen volt kiválasztani kihívóját, aki végül VV Dudu lett.

VV Vera a kiválasztását egy korábbi incidenssel indokolta, amelyben úgy érezte, hogy megszégyenítették, és ezt nem tudja elfogadni. Hozzátette, hogy Dudu más esetben is túllépett egy határt, ami szerinte nem volt helyénvaló.

VV Csaszi a villából való távozása után nem tudta elérni barátnőjét, ezért a stúdióba visszatérve üzent neki a kamerák előtt, hogy sajnálja a történteket és szeretné, ha meg tudnák beszélni a dolgokat. - Először is szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni. Nagyon sajnálom, hogy ezt elrontottam, a te születésnapod volt, mégis rólam szólt. Vállalom minden hibámat, hisz hibáztam, és nagyon remélem azt, hogy egyszer ezt még meg fogjuk tudni beszélni. Elhiszem azt, hogy haragszol rám, meg is értelek, valószínűleg én is ugyanígy tettem volna, de nekem te vagy a szerelmem, én melletted szeretnék lenni - mondta Csaszi.

A ValóVilág 12 következő párbajában tehát VV Vera és VV Dudu mérkőzik meg egymással, és vasárnap este kiderül, hogy közülük ki maradhat a játékban.