Menczer Tamás: Ilyenkor az első szó a köszöneté

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a kormánypártok eredményváróján köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a szavazáson, és kiemelte, hogy a magas részvételi arány azt jelzi, az emberek tisztában voltak a választás tétjével.

Menczer Tamás a választások napján, a Fidesz–KDNP eredményváróján szólalt fel, ahol hangsúlyozta a köszönet fontosságát. "Ilyenkor az első szó a köszöneté. Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki részt vett a mai választáson, és leadta a szavazatát" – mondta Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató kiemelte, hogy a választási részvétel rekordmagas volt, ami minden korábbi önkormányzati és európai parlamenti választást felülmúlt. "Ez azt mutatja, hogy a magyar emberek megértették, hogy mi a választás tétje. A választás tétje az, hogy háborút vagy békét akarunk" – tette hozzá.

Menczer Tamás köszönetet mondott azoknak is, akik a kormánypártokat támogatták, valamint külön köszönetet fejezett ki az 50 ezer önkéntesnek, a helyi választási bizottság tagjainak és a szavazatszámlálóknak.

A választások napját, június 9-ét, történelmi jelentőségűnek nevezte, hiszen ez volt az első alkalom, hogy az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat egy időben tartották.