Kutai Kinga új szerelmét mutatta be

Kutai Kinga, a ValóVilág 5. szériájának egykori szereplője, megosztotta rajongóival, hogy újra rátalált a szerelem. A közösségi médiában közzétett fotón a titokzatos férfi látható, aki elrabolta a szívét.

Kutai Kinga neve a ValóVilág 5. szériájából vált ismertté, amikor közel 13 évvel ezelőtt a luxusbörtön lakójaként tűnt fel a képernyőn. Akkor még szőke hajjal jelent meg, de az évek során visszatért eredeti, barna hajszínéhez. A műsor után Kinga új életet kezdett, és 2018-ban első gyermekének, egy kisfiúnak adott életet.

A valóságshow befejeztével Kinga visszavonultan élt, nem volt aktív a közösségi médiában. Azonban az utóbbi időben ismét aktív lett, jelenleg közel 20 ezer ember követi az Instagram-oldalát. Nemrégiben pedig bejelentette, hogy újra szerelmes. A boldog hírt először Instagramon osztotta meg, majd a Facebook-oldalán is megmutatta, ki az az ember, aki elnyerte a szívét. A pár már egy romantikus nyaraláson is túl van, ahonnan Kinga megosztott egy közös képet, melyhez csupán annyit fűzött hozzá: "Ő" - egy szívvel ellátva.