Kétéves kisgyerek zárta ki édesanyját az erkélyre Zalaegerszegen

Zalaegerszegen egy kétéves gyermek kizárta édesanyját az erkélyre, aki ezután nem tudott visszajutni a lakásba.

Az eset a napokban történt Zalaegerszegen, az Átalszegett utcában lévő épület negyedik emeletén. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a kisgyerek nem engedte vissza az anyját a lakásba, így a nőnek a katasztrófavédelem segítségét kellett igénybe vennie.

A helyzetet a város hivatásos tűzoltói oldották meg, akik magasból mentő gépjármű, azaz emelődaru segítségével feljutottak az erkélyre, és így tudták biztonságosan visszaengedni az anyukát a lakásba. Az anyuka bizonyára nem szórakozott jól a helyzeten, pláne hogy a csintalan porontyot nem sikerült meggyőzni arról, hogy fordítsa el újra a kilincset.

A meglehetősen különös, de szerencsére jól végződő esetről a Katasztrófavédelem közösségi oldalán számoltak be, ahol a történteket megmosolyogtatóként említették, bár az érintett anyuka valószínűleg kevésbé találta humorosnak a helyzetet. A tűzoltók gyors és hatékony beavatkozásának köszönhetően azonban a kisgyermek és az édesanya hamarosan újra együtt lehetett a lakásban. Az édesanya a tűzoltók segítségével sikeresen visszajutott a lakásba.