Karambol a XIII. kerületben és az M5-ösön

Budapesten, a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésénél vasárnap délelőtt két személyautó ütközött össze, ami forgalmi akadályt okozott.

A baleset következtében a katasztrófavédelem munkatársai a helyszínre érkeztek, hogy elvégezzék a szükséges műszaki mentési munkálatokat, amelyekhez a főváros hivatásos tűzoltói is kiérkeztek. A baleset miatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az Útinform szerint a gyorsforgalmi-, illetve a fő- és mellékutakat érintő, a forgalmat jelentősen befolyásoló balesetről vagy korlátozásról nem érkezett további információ. Az M0-s autóút keleti szektorában, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető irányban, a 68-as kilométernél található M3-as autópálya csomópontjában lezárták a lehajtóágat. A terelés a 69-es kilométernél található Rákospalota/Fót csomóponton keresztül, visszafordulva az M3-as autópálya felé történik.

Egy másik baleset miatt vasárnap dél körül lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát Újhartyánnál. A sztráda 45-ös kilométerénél, Újhartyán térségében összeütközött egy személyautó és egy teherautó. Egy ember beszorult az egyik járműbe, őt a műszaki mentést végző dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelik ki. Az Útinform tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt kerülni Örkénynél, az 5-ös főút felé lehet.

A cikk kiadója, az Indamedia Csoport, a téma érzékenysége miatt úgy döntött, hogy nem helyez el reklámokat a cikkben. Részletes tájékoztatást a csoport márkabiztonsági nyilatkozatában lehet találni.