Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságban

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága körül érezhetően nem minden rendben, és egy közeli barát szerint a válás is szóba kerülhet. A világhírű énekesnő és az Oscar-díjas színész-rendező 2021-ben újra egymásra találtak, majd össze is házasodtak, de most úgy tűnik, másodszorra is válságba került a kapcsolatuk.

A pár tagadta a pletykákat, de egy ismerősük szerint egyre többet veszekednek, és sok időt töltöttek külön. Az egyik legnagyobb konfliktusuk a háztartási feladatok körül alakult ki, különösen a nyolc kutyájuk és egy macskájuk után való takarítás vált problémává. Jennifer Lopez állítólag káromkodva panaszkodott, hogy neki kell a kutyák után takarítania, és nyaggatja Ben Afflecket, hogy legalább a kutyagumit szedje össze.

Affleck szerint külsős céget kellene fogadniuk a takarításra, de Lopez ezt feleslegesnek tartja, és úgy véli, hogy Affleck egyszerűen lusta. A helyzet odáig fajult, hogy Affleck elköltözött a közös otthonukból Brentwoodba, és a TMZ értesülései szerint a házaspár csendben próbálja eladni a házasságkötésük után vásárolt ingatlant.

A 60 millió dollárért vásárolt Beverly Hills-i villából Affleck már korábban kiköltözött, a bennfentesek szerint pedig már Jennifer Lopez is új otthont keres magának. A sztárpár Santiago Arana ingatlanügynököt bízta meg az The Agency nevű ingatlanirodától, hogy eladja a valamivel több mint egy éve, 60 millió dollárért vásárolt Beverly Hills-i villájukat. A tökéletes családi fészek kiválasztása majdnem két évükbe telt, a bennfentesek szerint ezt megelőzően pedig legalább 80 ingatlant néztek meg.

Vevő egyelőre nincsen az állítólag 65 millió dollárért árult ingatlanért, pedig már két hete kikerült a piacra, amikor a páros kapcsán először felmerült a szakítás. Az elmúlt hónapokban egyre több jel arról árulkodik, hogy mindössze két évvel a boldogító igen kimondása után válságba került a kapcsolatuk, olyannyira, hogy már azt rebesgetik, hogy hamarosan hivatalosan is felbonthatják a házasságukat.

(Borítókép: Jennfier Lopez és Ben Affleck 2023. június 12-én. Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary)