Jennifer Lawrence megbánt egy filmjét, amit Adele is kritizált

Jennifer Lawrence, az Oscar-díjas színésznő elárulta, hogy megbánta a 2016-os Utazók című filmjében való szereplését, melyet még Adele énekesnő is kritizált.

Jennifer Lawrence bevallotta, többek között Adele is figyelmeztette őt, hogy a film nem lesz sikeres, de ő nem hallgatott a tanácsokra. Az Utazók volt az első film, amelyben Lawrence szexjelenetet forgatott, és Chris Prattel, egy nős férfival kellett csókolóznia. A film ellenére, hogy forró jeleneteket tartalmazott, nem aratott sikert a mozikban. Adele úgy vélekedett, hogy az űrhajós filmek az új vámpíros filmek, és Lawrence-nek hallgatnia kellett volna rá.

A színésznő azt is elismerte, hogy az Utazók miatt döntött úgy, hogy egy időre visszavonul a színészkedéstől. "Nem azt a minőséget hoztam, amit kellett volna. Azt hiszem, ebbe mindenki beleunt. És meguntak engem is. Eljutottam arra a pontra, hogy már semmi nem volt jó, amit csináltam" - nyilatkozta Lawrence, hozzátéve, hogy élete nagy részében mások érdekeit helyezte előtérbe, és úgy érezte, ha dolgozik, senki sem haragudhat meg rá.