Jakupcsek Gabriella nem vállalja az Ázsia Expresszt és elárulta az okát

Jakupcsek Gabriella már évek óta kap meghívást az Ázsia Expressz műsor szerkesztőitől, azonban ő határozottan elutasítja a felkérést, és most elmondta, miért döntött így.

A népszerű tévés személyiség nemrég egy rendezvényen beszélt arról, hogy csak olyan műsorban kíván részt venni, amelyet valóban a magáénak érez. Ezzel szemben a Tv2 kalandrealityje, az Ázsia Expressz nem tartozik azok közé a produkciók közé, amelyekben szívesen megjelenne. Jakupcsek Gabriella kijelentette: „Három éve hívnak az Ázsia Expresszbe, de biztosan nem megyek”.

A döntésének indokait is megosztotta a közönséggel. Elmondása szerint nem talál olyan embert, akivel képes lenne együtt végigcsinálni a versenyt, és felvetette a kérdést: „tudod ki stoppolna meg kéredzkedne be vadidegenekhez!”.

Jakupcsek Gabriella 2000-től kezdve 9 éven át erősítette a TV2 csapatát, ám azóta csak egy-egy produkció erejéig tért vissza, ugyanis elmondása szerint ma már megteheti, hogy csak arra a műsorra bólintson rá, amit a magáénak érez – írta meg a Story.hu.

Az Ázsia Expressz legutóbbi évadának forgatása nemrég ért véget, ahol olyan sztárpárok vettek részt, mint Till Attila és Stohl András, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint a Zámbó-testvérek. A műsorban a résztvevők a Fülöp-szigeteket és Tajvant járták be. Az Ázsia Expressz forgatásai ismertek a kihívásokról, amelyekről Mikes Anna is mesélt nemrég.