Charles Spencer harmadszor is válik

Elválik a harmadik feleségétől Charles Spencer, Diana hercegné öccse, miután 13 évig tartó házasság után zátonyra futott a kapcsolatuk Karen Gordonnal.

Charles Spencer, Diana hercegné öccse, 13 év boldog házasság után válik harmadik feleségétől, Karen Gordontól. A pár egy közös lányával, a 12 éves Charlotte Dianával büszkélkedhet, akit Los Angelesben történt vakrandijuk után fogadtak örökbe, majd 2011-ben házasodtak össze az Althorp birtokon, ahol Diana hercegnő nyugszik. Spencer korábban Victoria Lockwood és Caroline Freud oldalán is megtalálta a boldogságot, akiktől összesen hat gyermek született.

A kapcsolat akkor kezdett megromlani, amikor Charles memoárján dolgozott, amelyben gyerekkori traumáiról és terápiás kezeléseiről számolt be részletesen. Ebben a művében említést tett arról is, hogy 12 éves korában egy családi kirándulás során egy szexmunkás segítségével veszítette el a szüzességét, ami mély nyomot hagyott benne. A válás hírével kapcsolatban Spencer a következőket nyilatkozta: "Ez rendkívül szomorú. A gyerekeimnek és az unokáimnak akarom szentelni magam, és boldogságot kívánok Karennek a jövőre nézve" - üzente volt párjának.

A válás híre mellett sajnálatos módon egy másik tragikus esemény is beárnyékolja a Spencer családot. Halálos baleset történt a kaliforniai Anaheimben található Disneylandben, ahol egy 60 éves alkalmazott, Bonnye Mavis Lear, lezuhant egy golfkocsiról és két nappal később belehalt sérüléseibe. Lear 24 éve dolgozott a Disneyland Resort-nál, legutóbb a Club 33-ban, egy privát étkezőklubban. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és a beszámolók szerint a golfkocsi a helyszínhez képest meglehetősen nagy sebességgel, 32 kilométer/órával hajtott, amikor Lear a hátrafelé néző ülésről leesett és fejjel a földre zuhant. Az eset rávilágít arra, hogy még a vidámparkokban is történhetnek tragédiák. Spencer családja és Lear szerettei egyaránt gyászolnak.