Megtalálhatták az eltűnt brit tévésztár holttestét Görögországban

Dr. Michael Mosley, a népszerű brit televíziós és rádiós műsorvezető keresése során egy holttestet találtak a görögországi Szími szigetén.

A 67 éves férfi szerdán tűnt el, amikor sétálni indult Agios Nikolaos strandjáról. A holttestet, amelyet hivatalosan még nem azonosítottak, vasárnap fedezték fel egy sziklás területen, az Agia Marina strand közelében.

A leletre a kutatócsapatok akadtak rá, amikor kamerákkal vizsgálták a partvidéket. Szími polgármestere szerint a holttestet egy kerítés mellett találták meg, körülbelül 30 méterre a strandtól, és a partról is látható volt.

Egy rendőrségi forrás a BBC Newsnak nyilatkozva elmondta, hogy az elhunyt már "napok óta" halott lehetett. A testet először egy bár vezetője és brit újságírók találták meg, miután a sziget polgármestere észrevett valamit a bár kerítése mellett és értesítette őket.

A görög hatóságok öt napon át tartó, kiterjedt keresést végeztek Dr. Mosley után, amelyben tűzoltók, kutyák, helikopterek, drónok, helyi lakosok, valamint Szími és más területek rendőrei is részt vettek.

Michael Mosley számos BBC-s műsorban tűnt fel, többek között a The One Show és a This Morning című tévéműsorokban is ismertté vált.