Beyoncé eltűnésének lehetséges oka: P. Diddy botránya

Beyoncé Knowles rajongói izgatottan fogadták az Act ll: Cowboy Carter című új albumot, ám az énekesnő a sikerek ellenére is eltűnt a nyilvánosság elől. A zeneiparban jártas források szerint Beyoncé és férje, Jay-Z a P. Diddy körüli botrányok miatt kerülhetik a reflektorfényt.

Beyoncé legutóbbi albuma, az Act ll: Cowboy Carter óriási sikert aratott, hiszen a Billboard countryalbumainak listáján az első helyre került, ezzel ő lett az első fekete nő, aki ezt a listát vezeti. Ennek ellenére az énekesnő és férje, Jay-Z a közösségi média kivételével szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől. A Page Six információi szerint a háttérben a P. Diddy-vel ápolt közeli barátságuk állhat, akit erőszakkal és emberkereskedelemmel vádolnak.

A zeneiparban jártas források szerint Beyoncé és Jay-Z attól tartanak, hogy hírbe hozzák őket P. Diddyvel, amiért a nyilvánosságtól való távolmaradás mellett döntöttek. Ez különösen szokatlan, mivel az előadók általában egy új album megjelenése után a promócióval és a népszerűsítéssel vannak elfoglalva.

P. Diddy, azaz Sean Combs ellen több vád is felmerült az elmúlt években. 2017-ben volt szakácsa, Cindy Ruela szexuális zaklatás miatt jelentette fel, majd 2019-ben peren kívül megegyeztek. 2023 novemberében Cassie Ventura volt párja keresetet nyújtott be ellene, aki szerint Combs alkohollal tartotta ellenőrzés alatt és arra kényszerítette, hogy férfi prostituáltakkal szexeljen. A vádak szerint a rapper köthető Kid Cudi autójának felrobbantásához is. 2023 decemberében egy 17 éves lány megerőszakolásával vádolták meg, és idén februárban Rodney „Lil Rod” Jones producer is eljárást indított ellene, aki szerint Combs kábítószerekkel elkábította és szexuálisan zaklatta őt. P. Diddy minden vádat tagad.

Ha Ön vagy ismerőse erőszak áldozata lett, vagy emberkereskedelem áldozatának véli valakit, hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a 06-80-20-55-20-as számon, vagy az Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. Személyesen az Áldozatsegítő Központokban is kérhet segítséget, amelyek címlistája a http://vansegitseg.im.gov.hu oldalon található. A NANE Egyesület segélyvonala a 06-80-505-101-es telefonszámon érhető el.

(Borítókép: Brooks Kraft / Getty Images Hungary)