Ő az a gyönyörű nő, aki három gyermeket szült Balogh Leventének - fotó

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa és a televíziós műsorokban is megjelenő személyiség, négy gyermek édesapja. Az első házasságából származó három lány édesanyját ritkán látja a nyilvánosság, de most Szimi, a legnagyobbik lánya, megosztott egy fotót vele.

Balogh Levente nemcsak üzletemberként, hanem televíziós szereplőként is ismertté vált az utóbbi időben, szerepel például a Cápák között és Az álommeló című műsorokban. Kétszer nősült, először 1996-ban, amikor három lánya született: Szimóna, Tiffany és Szofi. Majd húsz évvel később, 2016-ban újra házasodott, és 52 éves korában újra apa lett, a második feleségétől, Brigittától született meg Levi. Balogh Levente elmondása szerint, bár sokat dolgozott, igyekezett minőségi időt tölteni a lányaival, például hétvégenként közös programokat szervezett nekik.

A milliárdos üzletember a magánéletét igyekszik a nyilvánosság elől elzárni, így ritkán oszt meg családjáról részleteket. Feleségét, Brigittát csak egyszer mutatta meg a nagyközönségnek, az első feleségét, Csillát pedig már hosszú ideje nem láthatta a közönség. Azonban a legnagyobbik lánya, Szimi, aki az Ázsia Expresszben is feltűnt, most közzétett egy fotót az édesanyjával az Instagramon, amely csak 24 órán keresztül volt elérhető. A képen látható, hogy Szimi és édesanyja, Csilla, egy esküvőn ragyogtak egymás mellett, és annyira hasonlítanak, mintha ikrek lennének.

Szimi a ritka anya-lánya fotó mellé egyszerűen csak annyit írt: "Ritka anya-lánya fotó".