Az Apple új videóival üzeni: a Mac-ekkel nincs gond

Az Apple legújabb, 30 másodperces videóival ismét hangsúlyozza a Mac gépek megbízhatóságát. Az akkumulátoros üzemidő, a teljesítmény és a Find My funkció állnak a középpontban a frissen közzétett hirdetésekben.

Az Apple Mac számítógépei hosszú ideje az egyik legelismertebb technikai eszköznek számítanak a piacon. A vállalat azonban nem elégszik meg azzal, hogy termékei magukért beszélnek, hanász időről időre kreatív videókkal erősíti meg ezt a képet. A legutóbbi három hirdetésük a Mac gépek akkumulátoros üzemidejét, az Apple saját fejlesztésű chipjével szerelt gépek teljesítményét, valamint a Find My funkciót emeli ki.

Az első videó, a Charged, egy professzor és diákja közötti párbeszédet mutat be, ahol a professzor attól tart, hogy a diák laptopja hamar lemerül. A diák azonban megnyugtatja, mondván, hogy a Mac akkumulátora egész nap kitart.

A második, Powered című reklám egy könyvtárban játszódik, ahol a könyvtáros aggódik a Mac gépek teljesítménye miatt, amikor nagy fájlokat kell kezelniük és több alkalmazást futtatniuk. A diák azonban eloszlatja a félelmeket, hangsúlyozva, hogy a Mac, az Apple chipjével, jól működik.

A harmadik videó, a Found, egy diáklányt követ, aki a Find My funkció segítségével keresi eltűnt laptopját. Egy férfi megjegyzi, hogy a számítógépek gyakran tűnnek el, de a lány gyorsan megtalálja a Mac-et a funkció segítségével.

Ezek a rövid, de ütős videók tökéletesen illeszkednek a modern közösségi média világába, ahol a gyors és figyelemfelkeltő tartalmak uralkodnak. Az Apple üzenete világos: ha egy Mac-et használsz, nincs ok az aggodalomra.