A The Floor kvízműsor utolsó győztesének meglepő tervei

A The Floor kvízműsor pénteki adásával lezárult, és az utolsó győztes, András, aki a "Madarak" témakörben diadalmaskodott, már tudja is, mire költi a nyereményét.

Május 6-án indult útjára a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor, amelyet Szujó Zoltán vezetett az RTL-en. A holland eredetű, világszerte népszerű gameshow-ban hetente 49 játékos küzdött meg egymással, hogy a hét végére egyedül ők maradhassanak a Flooron, és nyolcmillió forinttal gazdagodjanak. A győzelemhez széleskörű tudásra és jó taktikázásra volt szükség a különböző témakörökben. A műsor során már négy szerencsés nyertes távozhatott a fődíjjal, és a pénteki adásban ismét egy győztest avattak.

András, aki a Pocok néven szerepelt, az utolsó adásban került kihívásra, ráadásul a saját témakörében, a "Madarakban". Viktorral vívott párbajában sikerült győznie, így ő lett a The Floor kvízműsor utolsó győztese.

A nyeremény felhasználásáról Szujó Zoltán kérdésére András elmondta, hogy először a műsorban megismert társait hívja meg egy sörre, majd szerelmét magával viszi Japánba, amely régóta szerepel a bakancslistáján. Emellett tervezi, hogy a cirkuszművészetek terén is hasznosítja a pénzt, esetleg egy új előadás jelmezeire és kellékeire költi a nyereményt. András, aki tűzzsonglőrként is tevékenykedik, így nem csak a saját, hanem a művészeti ágazat álmait is valóra váltja.