"Nem akartam újra egyedül lenni" – Fogyásáról és testképzavaráról vallott Alekosz exe, Varsányi Réka

Varsányi Réka, Alekosz egykori párja, őszintén beszélt arról, hogy életmódváltását és jelentős fogyását egy férfi, pontosabban Alekosz hatására kezdte el, ami nem volt egészséges döntés és súlyos testképzavart okozott nála.

Varsányi Réka a kapcsolatuk végét követően úgy érezte, végre fellélegezhet, hiszen új fejezetet nyitott az életében, amelyben Alekosznak már nincs helye. Az Ázsia Expressz műsorában még úgy tűnt, rendeződhetnek a dolgok közöttük, de a forgatás után mégis külön utakon folytatták. Réka korábban nehezen kezelte, amikor Alekosz őszintén szembesítette azzal, ha valami nem tetszett neki.

Az életmódváltás során Réka 25 kilót fogyott négy hónap alatt, de most úgy véli, ez nem egészséges úton történt, és nem szeretné, ha mások követnék a példáját. Elmondása szerint a fogyás mögött az állt, hogy nem akart újra egyedül lenni, és rettegett a magánytól, ami depresszióhoz vezetett és az evésbe menekült. Alekosz hatására kezdett el fogyni, aki azt állította, hogy ő hozza ki ex-partnereiből a nőiességet. Réka kezdetben örült a dicsérő szavaknak, de később úgy érezte, ezekből elvárások váltak.

A Storynak adott interjúban Réka részletesen beszélt arról, hogy a kapcsolat során súlyos testképzavar alakult ki nála, és hogy Alekosz kedvéért vállalt megváltozást, ami az önbecsülésére és az önértékelésére is ártalmas volt. Eleinte imponáltak neki Alekosz dicsérő szavai, de később a bántások és a manipuláció miatt már a salátát sem tudta jó szívvel megenni, és inkább koplalt, miközben rengeteget edzett. Varsányi elmondta, hogy annyira meg akart felelni Alekosznak és szeretetét akarta elnyerni, hogy nem tűnt fel, mit tesz magával.

A kétgyermekes édesanya ma már nem bánja, hogy így alakultak a dolgok, és bár a fogyás nem egészséges módon történt, mostanra elfogadta a helyzetet és hálás, hogy egyedül maradt.